tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Snygga tröjor

Turkos strandhoodie - 47 sc / 4550 js
 
Blå sportpiké - 39 sc / 4050 js
 
Rödvit Pikétröja - 83 sc / 7300 js
 
Röd seglartröja - 45 sc / 4300 js
 
Jag kollade lite i Gallerian för ett tag sedan och hittade dessa fyra snygga tröjorna. Dem är definitivt något jag kommer köpa i framtiden!
 

Alberta!

Igår satte jag mig ner för att spela lite uppdrag som jag inte hunnit spela igenom ännu och ett av dessa var det med Hayden och Alberta. När man kom fram till uppdraget möttes man av ett sönderslaget läger och en butter Hayden, som vanligt. Uppdragsserien fotrsatte och det fanns flera roliga moment som jag verkligen gillade, t.ex när människorna i Månskärebyn blev jagade av bin och sprang runt som galningar! En väldigt rolig detalj. Men höjdpunkten var ändå att jag äntligen fick möta den ökände Alberta och jag kan säga att jag inte trodde hon skulle vara en söt liten spindel. Men gud vad gullig hon var!
 
Jag har ännu inte spelat dag 2 av denna serie så hur det slutar är ännu oklart. Men jag kan knappast vänta till att få fortsätta spela med Alberta. Hon är nog min nya favoritkaraktär om man kan kalla henne det, hehe...
 
 

Reklam i globala

Detta har varit lite av ett problem på sso ett tag. Reklam överallt, folk blir arga på varandra och det slutar med en massa tjafs. Ja, ni själva vet säkert hur mycket reklam det är i globala. Eller rättare sagt det är nästan bara reklam. Jag tycker själv det är jobbigt då jag tycker global ska vara en plats där man kan träffa nya vänner, snacka lite och bara ha kul. Nu är det väldigt sällan som det blir så då det proppas fullt med "Säg 55 för att gå med i min klubb!".
 
Eftersom det är så pass mycket reklam så blir folk lätt sura och det leder till att det blir tjafs. Frågan är nu hur vi ska lösa detta. En separat chatt bara för reklam kanske? Det är nog mitt bästa förslag. Jag hänger inte alls ofta i globala chatten längre just pågrund av att det inte finns något kul att skriva om där när allt bara blir bortglömt bland reklamen.