tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Cecilias bloggutmaning - Stil

Klicka här för att själv anta utmaningen!
 

Fråga 3: Vilka är dina mest använda plagg i spelet?
 
Det måste vara mina svarta ridstövlar, byxor och hjälm. De tre är liksom grunden till hela min outfit, oftast iallafall. Ibland händer det väll att jag byter ut de svarta jeansen mot ett par blåa, men det händer väldigt sällan.
 
De svarta ridstövlarna heter Svarta arena stövlar och finns att köpa i Silvergladebyn. Anledningen till att jag använder dessa är väldig simpel: de är snygga, snabba och passar till allt. Jag ser ingen direkt anledning till att byta till något annat!
 
Byxorna är jag den inte den enda som rider runt i. Jag menar det är dem enda byxorna med 5 i rida. Lite tråkigt faktiskt. Tycker sso borde göra fler byxor som är så snabba. Det är inte lika kul när alla har samma byxor. Dessa heter iallafall Svarta jeans och kan också hittas i Silvergladebyn.
 
Till sist har vi hjälmen. Ska jag vara ärlig så har jag ingen direkt anledning varför jag använder den. Det finns andra svarta hjälmar som är snabbare och bättre. Tror jag är lite för lat för att spara js till det. Det kommer alltid andra saker som jag köper före en ny hjälm. Men i vilket fall som så är det denna jag använder. Den heter Svart vildmarkshjälm och finns att köpa i Jarlaheim.
 
 

Julbestyr

Jag måste få berömma mig själv och säga att jag är riktigt duktig på att göra julbestyren. Jag har inte gjort dem innan men i år kände jag bara att jag vill få tag i alla belöningar som går att få tag i. Så förrutom själva juluppdragen så gör jag varje dag de dagliga julbestyren. Sedan byter jag in dem hos tomten och antingen får jag något nytt eller så får jag något jag redan har och då säljer jag det. Så någon slags belöning får jag oavsett vad!
 
Hur går det för er? Gör ni julbestyren?
 
 

Aideens plaza

Nu har jag äntligen fått upp mina inlägg om Jorvik City, eller rättare sagt de är skrivna. Ni kommer få se alla tre inlägg om de tre områderna inom den närmsta veckan. Men först ut: Aideens plaza!
 
Det första området (förrutom Gallerian) vi får stiga in i är Aideens plaza. Det första man ser är hus i olika färger i en äldre modell. Alla husen har balkonger och härliga färger. Mitt första intryck var att det kändes lite som att vi var i utlandet, nästan lite som i Italien. Det känns gammalt men samtidigt väldigt fräscht. Jag gillar!
 
 
Från där man stiger av spårvagnen så kan man springa runt i flera gränder och lätt virra bort sig. Men allt leder ändå tillslut till själva torget. Det är väldigt öppet och de gamla husen öppnar upp och bildar en ring. Här kan man alltid se människor som inte är rädda för att ge dig ett glatt leende. I mitten av denna ring ser vi en fontän med en staty av guld. Runt fontänen finns det även fina träd, bänkar och lite mer statyer i form utav hästar. Nästan alltid kan man skymta en liten duva som springer omkring på marken på jakt efter mat.
 
Torget är så himla vackert. Det passar så bra in med stadsmiljön. Det hade varit jobbigt att springa omkring bland gränderna hela tiden så jag tycker torget är ett perfekt avbryt. Ett litet mysigt ställe mitt i stan liksom!
 
 
Om vi fortsätter föbri fontänen kommer vi till ett mysigt litet café som säljer alla godsaker du kan drömma om. Den mysiga inredningen gör verkligen hela stället. Att sitta i en av dessa mjuka fåtöljer säger man inte nej till. Dessutom är det väldigt luftigt tack vare de stora öpnnade fönsterna. Eftersom det är sommar i Jorvik City året om så behöver man inte oroa sig för att fysa.
 
 
Trots att det finns flera gränder att tappa bort sig i så är Aideens plaza ett väldigt mysigt och trevligt område. De gamla husen passar sig bra till det fina torget med den vackra fontänen. Om du vill ha ett lugnare område mitt i Jorvik City som ändå har en liten stadskänsla så är det hit du ska komma!