tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Firfall?

I en intervju med Marcus Thorell Björkäng från tidigare i år bekräftades det att två områden ska öppna detta år. Det första var Sydhoven och det andra är ännu oklart, vi vet bara att det kan tänkas komma senare i år framåt vintern. Jag har innan inte tänkt så mycket på vilket det kommer vara tills för ett tag sedan då jag rensade igenom alla mina bilder och hittade denna screenshooten från när Urhästarna kom till Jorvik:
 
Firfall? Är det en ny stad som kan tänkas finna i det nya området? Det står även "Vägen hit över bergen är fylld med faror..." vilket borde betyda att staden ligger bortom Jorbergen. Dessa berg ligger öster om Firgrove där även Jorvikcity ska ligga någonstans. Är det detta område som skulle kunna öppnas senare iår? Jag skulle tycka det var jättekul om vi skulle få besöka denna stad som vi ännu vet väldigt lite om, men även att besöka Jorvikcity hade ju varit döcoolt! Vi har fått reda på lite saker som ligger i Jorvikcity och jag tror många väntar på dagen då vi äntligen ska få besöka den staden. Jag kan säga att jag är en av dem!
 
Detta är ju bara mina tankar och kanske är jag helt ute och cyklar. Men jag själv gillar att läsa när folk "analyserar" och berättar olika teorier vad dem tror ska hända i spelet! Därför vill jag få inte lite mer av det i min blogg.

Will, Will, Will...

Jag tror Will är en aning seg på att ta ner sina juldekorationer. Eller kanske han är tidig med att sätta upp dem? Ingen vet...
 

Nya färger

I Onsdagens uppdatering fick vi se en ny färg hos tre hästar, nämligen Shirehästen, Quarten och Fullblodet. Jag checkade in dem och här får ni se lite av mina tankar kring dessa godbitar.
 
Om vi ska börja med det negativa så kan vi snacka om Quarterhästen. Jag tyckte inte alls den var fin om jag ska säga mitt. Enligt mig såg det lite konstigt ut med den nästan vita kroppen, det bruna huvudet och en ännu brunare man och svans. På något sätt såg den smutsig ut med det vita. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hästen men jag tror inte den kommer att få komma till mitt stall så som jag känner just nu, men man vet ju aldrig för mina tankar kan ju ändras. Då var det överstökat så nu kan vi gå vidare med det mer positva! Jag blev väldigt glatt överraskad av både Shirehästen och det Engelska fullblodet. Vi kan börja prata lite om Shirehästen för annars kom jag vimla ihop allt till en stor röra. 
 
 
Har ni sett hur fin Shirehästen är? Jag älskar dem olika nyanserna av brun på kroppen som passar så bra in i varandra. Det ser inte fläckigt eller onaturligt ut och dessutom passar det så bra in med den bruna, nästan svarta manen. Sen att den har lite vita detaljer på kroppen stör mig inte alls då jag tycker det ser bra ut med strumporna och den vita bläsen (ser ni hur duktig jag var att skriva med hästspråk här, haha). Så Shirehästen får en stor tumme upp utav mig.
 
 
Till sist har vi nog min personliga favorit av dessa tre: det Engelska fullblodet! Denna häst har inte lika många olika nyanser som Shirehästen men jag tycker den har en riktigt cool färg ändå. Manen ser också väldigt fin ut och, ehm jaa den är bara snygg helt enkelt. Väldigt naturlig färg som inte ser konstig ut på något sätt så detta måste jag nog säga är min nya favorit av alla fullblod.
 
 
 
Nu har jag verkligen försökt att förklara hästarna så gott det går men som jag säkert sagt 1000 gånger innan så kan jag inget om hästar men försöker så gott det går. Jag har tittat på lite klipp på youtube och läst bloggar så jag lärt mig lite om vad delarna på hästen heter. Men hoppas ni gillade inlägget iallafall!