tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

MyStable, snart här

Kan ni förstå? Det är bara två dagar kvar tills vi säger farväl till vårt gamla stall och säger hej till det nya MyStable! Tidigare idag släpptes en ny video på MyStable och jag är helt chockad. Det ser så stort och fint ut! Varje häst har en egen stallplats med sitt namn på dörren. Det är inget jag tänkt på tidigare men nu känns det som en självklarhet! Dessutom finns det en massa andra rum. Om ni inte sett videon så har ni en länk till den här.
 
Jag längtar så mycket. Allt ser så himla fantastiskt ut. Tyvärr verkar det som att jag ska iväg på onsdag och kanske inte kommer ha tid att vara inne så mycket. Men en snabbis ska jag allt se till att jag hinner med!
 
 

Cecilias bloggutmaning - Stil

Klicka här för att själv anta utmaningen!
 

Fråga 2: Finns det någon skillnad på hur du klär dig i verkligheten till hur du klär dig i Starstable Online?
 
Gud ja, stora skillnader. Jag rider inte alls i verkligheten och i spelet bär jag oftast ridkläder. Så som hjälm, handskar, olika pikéer och ridstövlar. Sånt bär jag inte i verkligheten vilket ni kanske förstår i och med att hästar inte är min grej. Ganska svår fråga att svara på i mitt perspektiv.
 
Dock bär jag ibland jeans och någon simpel tröja i spelet. Det är ganska likt det jag har på mig vanligen i verkligheten. Jag har inte någon speciell stil i verkligheten. Jeans och någon tröja är det som gäller för mig.
 

Första advent

Det är ganska sjukt att det är första advent idag. Hösten har verkligen gått i superfart och om bara någon dag är det december. Tänk, att det är sista månaden på 2016. Hela året har gått på två månader.
 
Hur har ni firat idag? Jag själv har inte gjort något ut över det vanliga. På förmiddagen spelade jag innebandymatch och sen nu under eftermiddagen har jag tillbringat mycket tid inne på sso. Det enda vi har gjort egentligen är att sätta upp adventsljusstakar och lyssnat på julmusik. Så lite julkänsla skulle jag säga att jag har.
 
Tänkte snacka lite om sso men kom på att jag inte har så mycket att säga. Jag jobbar på med dagliga uppdrag, kör championat och hänger med klubben. Mycket mer än så är det inte. Jag tycker det är kul men kanske inget som är särskillt roligt att läsa om. Så om ni har några idéer vad jag kan skriva om som är relaterat med sso så får ni jättegärna skriva en kommentar. Ha en fortsatt trevlig första advent!