tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Min första morgan

Igår köpte jag min första morganhäst. Jag har väntat i någon vecka nu på att komma över en viss summa starcoins så jag slipper hamna under min gräns när jag köper hästen. Eftersom vi fick 100 sc igår i och med att det var lördag så hade jag äntligen råd. Jag visste redan innan vad den skulle ha för smeknamn men jag var inte 100% säker vilket fullständigt namn den skulle ha. Efter lite skrollande beslöt jag mig för att döpa den till Moonshadow. Smeknamnet som jag redan visste är Luna.
 
 
Jag velade lite mellan denna och den nya gråa morganen som kom för någon vecka sedan. Men eftersom jag hade haft ögonen för den här länge så blev det tillslut den. Så välkommen till familjen Luna!
 
Jag ska så snabbt som möjligt fixa lite information om den och lägga upp ett inlägg om den i kategorin Mina hästar. Märkte dessutom att jag inte lagt upp mitt engelska fullblod där så det kommer också upp inom de närmaste dagarna! 

Äntligen, hela outiften!

Jag har letat och letat efter alla delar av årets halloween outfit, och idag blev den äntligen komplett. Efter att ha jagat spöken och letat i äpplehinkar så har jag nu alla delar. I början förstod jag inte att vissa delar fanns i äpplehinkarna så jag sprang omkring som en glaning för att jaga efter alla spöken. Det var bara för någon dag sedan jag märkte att en del saker fanns i hinkarna, hehe...
 
Halloween outfit 2016

När man får för mycket mat...

... så matar man hästarna själv! Jag är en latis av mig så jag köper alltid stallhjälp. Men nu i och med alla spöken och äpplehinkar så har man samlat på sig en hel del mat till hästarna och jag känner inte att jag vill kasta det. Så jag matade faktiskt alla hästar själv. För vissa är detta ingenting eftersom man gör detta varje dag men för mig var det något nytt. När maten är slut blir det stallhjälp igen!