tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Cecilias bloggutmaning - Personligt

Klicka här för att själv anta utmaningen!
 

Fråga 4: Fem ord som beskriver din personlighet?
 
Jag tycker alltid sånt här är så svårt. Ingen aning varför egentligen. Men jag lyckades ändå trycka ur mig fem ord.
 
Blyg
Smart
Snäll
Pratglad
Lat
 
Nu undrar ni säkert hur blyg och pratglad hänger ihop så jag tänker förklara det lite kort. Om jag träffar nya människor eller bara nån som jag inte är särskillt bekväm med så blir jag väldigt blyg och säger knappast ingenting. Däremot om jag är med någon som jag känner väl så kan jag prata på hur mycket som helst. Det beror alltså helt vilket sammanhäng gällande om jag är blyg eller en pratglad person.
 
Smart kan jag väll säga att jag är utan att skryta? Snäll är jag också antar jag. Lat är mitt andranamn. Direkt när jag kommer hem från skolan bänkar jag mig i soffan och lämnar den först när det är middag. De gånger då jag inte är lat är när jag har träning. Men resten av tiden är jag lat, lat lat och lat.

Ny design!

Om ni är inne på datorn kan ni se den nya designen på bloggen. Jag tycker den är väldigt fin! Det är inte jag som gjort den utan det är en av gratis designerna från denna bloggen. Jag försöker fixa till en profilbild, header osv, men det går inte särskillt bra. Jag lyckades skriva en info text om mig men stilen blev helt annorlunda jämfört med resten av bloggen. Jag får försöka fixa det senare helt enkelt.
 
Men vad tycker ni om designen än sålänge? Jag diggar den rejält!

Modevecka

Denna vecka är det dags för modevecka igen. Senaste gången detta spektakel ägde rum tror jag var i våras om jag inte minns fel. Hur som helst trodde jag att jag hade gjort klart uppdragen, vilket jag tydligen inte hade. Men det var inte så mycket kvar så det fixade jag ganska snabbt.
 
Jag tycker modeveckan är en kul grej. Jag gillar när det blir såkallade temaveckor. Högtider, modeveckor, öppet hus osv... Uppdragen brukar vara ganska enkla men mysiga och roliga. Enda nackdelen med uppdragen från denna vecka är att om man gjort klart dem sen tidigare så har man inga uppdrag alls. Man gör alltså uppdragen en gång. Lite små tråkigt om man redan gjort alla uppdrag. Men men...
 
Det kom även nya kläder i Lifetime shoppen och jag ääälskar dem! Det var väldigt fina saker! Ett fint brunt träns, fina benlindor och en snygg tröja! Låter ju alldeles toppen. Sedan fick man även en sadel, ett par byxor och glasögon fast de sakerna var jag inte lika förtjust i.
 
En hel del nya kläder kom det till Gallerian också i och med att det är modevecka. Inget sådär jag kände wow över men det fanns vissa saker som var helt okej.