tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Kärleksbrev utdelade

 Pust. Äntligen är jag klar med alla kärleksbrev för detta året. Tid tog det men nu i efterhand känns det skönt att det är fixat och klart! Fick ju trots allt några fina belöningar, även fast alla inte var dem roligaste. Så nu återstår det bara att göra klart de sista uppdragen hos Catherine innan jag är 100% klar med allt som har med Alla hjärtans dag att göra!
 
Måste säga att jag är väldigt imponerad över årets utrustning vi fick ur uppdragen! Mörkblå är en av mina favoritfärger och det var främst därför jag tycker om de så mycket. Även fast jag inte är superförtjust i alla hjärtan som var på så tycker jag att tröjan och utrustningen funkar att rida runt i. Vad tycker ni?
 
 Alla-hjärtans dag outfit 2017

Cecilias bloggutmaning - Stil

Klicka här för att själv anta utmaningen!
 

Fråga 6: Har du några speciella vanor när det gäller kläder i spelet? (t.ex rider bara med långärmade tröjor i Den gömda dinosauriens dal)
 
Även fast jag inte är så bra på att matcha och liknande så är det vissa saker jag alltid tänker på. Första grejen är att jag alltid har hjälm, om jag inte bär klubboutfiten där vi har en hatt! Vet inte riktigt varför egentligen, tycker bara det känns mer verklighetstroget än om jag skulle rida runt med en mössa. Innan hade jag alltid mössa på mig men nu använder jag det aldrig.
 
Sen när det är vinter i spelet använder jag långärmade tröjor för jag fryser annars, eller det ser ut som jag fryser, haha! Samma sak att jag på sommaren använder t-shirts.
 
Visst så har jag precis som i exemplet långärmat i dinodalen, men det händer ibland att jag är för lat för att ta på mig en när jag springer in dit för att levla ett lopp. Så kan inte riktigt säga att jag har det som vana!
 
Gammal bild från dinodalen

Bortrest

Ännu en gång är jag kass på att uppdatera, men i detta inlägget tänkte jag inte snacka om det. Blir väldigt tjatigt om jag drar upp det i varenda inlägg!
 
Nu är det så att jag kommer vara bortrest i tre dagar, från och med idag till fredag. Jag ska inte iväg långt men jag kommer iallafall inte ha tillgång till en dator. Detta betyder att jag inte kommer kunna spela sso. Men jag ska försöka slänga upp ett eller två inlägg som dyker upp någon av dagarna!
 
Tänkte logga in en snabbis och levla lite nu innan jag sticker, men sen kom jag på att det är onsdag idag så servarna är nere ett tag till. Spännande blir det iallafall att se vad det blir för uppdatering. Hästmarknaden kommer, kanske nya hästar och lite kläder också? Vem vet! Jag får iallafall kolla in det först på fredag.
 
 Gammal bild med fina kompisar!