tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Ny bloggdesign!

För er som är inne via en mobiltelefon syns det antagligen inte, men för er dator-användare kanske ni märker att jag har en ny bloggdesign! Det är grå ganska basic design som jag hittade på en sida där man kan och får ladda ner bloggdesigner gratis. Kanske inte den roligaste men jag känner att jag vill prova den ett tag och se hur det känns!
 
Vad tycker ni om designen?
 
 

Cecilias bloggutmaning - Stil

Klicka här för att själv anta utmaningen!
 

Fråga 4: Vilka är dina minst använda plagg i spelet?
 
Det finns många plagg som jag aldrig använder. Främst de man får från uppdrag. Eller rättare sagt det är bara de jag får från uppdrag jag aldrig använder. Ibland får man fina saker som jag faktiskt använder. Men ofta är det sånt jag inte använder. Som t.ex färgglada byxor, skor och hjälmar. Det är inte direkt så att jag köper ett plagg som jag aldrig använder. Här är några exempel på kläder jag i princip aldrig använder:
 
 
Som ni ser är tröjorna väldigt färgglada vilket gör det svårt för mig att matcha med någon utrustning till häst. Dessutom är inte mönstret det vackraste enligt mig. Så dessa två ligger mest och skräpar i min garderob.

Inget utrymme...

Ett ständigt problem jag har är att datorn inte har något utrymme. Den har till och med så lite att jag inte ens kan spela sso just nu. Lite märkligt är det då jag för bara någon vecka sedan rensade ut min mapp med bilder vilket gjorde att ca 300 bilder slängdes, men ändå är min dator proppfull. Jag vet inte heller nu vad jag ska ta bort. Eftersom jag spelar på en skoldator är det vissa program jag måste ha kvar. Sedan har jag bara Minecraft och The sims. Hur ska jag göra? Det jag har kvar kan/vill jag inte ta bort. Men ändå är det inte tillräckligt. Suck.
 
Tanja & Snow