tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Mina åsikter kring det nya hemstallet

MyStable eller hemstallet, vad man nu känner för att kalla det, har funnits i en vecka nu. Jag har undersökt vart enda liten vrå som går att upptäcka och har nu skaffat mig en liten uppfattning av vad jag tycker.
 
Jag kan börja med att det känns väldigt fräscht och modernt. Jag gillar att det är trä men samtidigt att det är den svarta "metallen" på boxarna. Det blir en bra kombination! Dessutom gillar jag fönstrerna som finns lite här och var i stallet. Det känns inte så instängt längre. Om man jämför med gamla hemstallet som endast hade ett fönster (har jag för mig) så känns det mer luftigt, som sagt inte lika instängt!
 
Sedan är ju stallet mycket större, och jag älskar det! Man kan liksom ha plats för hur många hästar som helst utan att de behöver trängas eftersom de har varsin box. Det är också en positiv sak, att de får varsin box. Det känns dessutom ännu mer personligt nu när de fått en namnskylt på sin box. En sak jag däremot inte gillar är buxen till höger direkt när man kommer in. Den är reserverad för hästen man sitter på och detta blir lite kaos ibland. Extra svårt blir det om man ska flytta runt hästarna i stallet. Hade hellre önskat att hästen hade kvar sin box även fast man sitter upp på den. För om man har satt en häst i en box så vill man ju ha den där av en anledning. Dessutom tycker jag inte om att man inte kan stänga boxdörren av sig själv. Ibland stannar den uppe och det kan störa mig lite.
 
Jag ser framemot fler uppdateringar av hemstallen, för jag är väldigt övertygad om att detta kommer att ske. Vi har ett foderrum som jag hoppas kommer till användning så man kan lägga av sig mat och hö. Dessutom har vi en sadelkammare som jag antar också kommer få en funktion senare. Undrar om garderoben och hästutrustningen kommer få två olika platser då?
 
Som ni säkert förstår är jag väldigt positiv till dem nya hemstallen. Det känns som det har blivit en stor förbättring och att det kommer bli bättre och bättre. Men vad tycker ni om hemstallen, hiss eller diss?
 
 
 
Ett typiskt exempel där boxdörren inte stänger sig...Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback