tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Firfall?

I en intervju med Marcus Thorell Björkäng från tidigare i år bekräftades det att två områden ska öppna detta år. Det första var Sydhoven och det andra är ännu oklart, vi vet bara att det kan tänkas komma senare i år framåt vintern. Jag har innan inte tänkt så mycket på vilket det kommer vara tills för ett tag sedan då jag rensade igenom alla mina bilder och hittade denna screenshooten från när Urhästarna kom till Jorvik:
 
Firfall? Är det en ny stad som kan tänkas finna i det nya området? Det står även "Vägen hit över bergen är fylld med faror..." vilket borde betyda att staden ligger bortom Jorbergen. Dessa berg ligger öster om Firgrove där även Jorvikcity ska ligga någonstans. Är det detta område som skulle kunna öppnas senare iår? Jag skulle tycka det var jättekul om vi skulle få besöka denna stad som vi ännu vet väldigt lite om, men även att besöka Jorvikcity hade ju varit döcoolt! Vi har fått reda på lite saker som ligger i Jorvikcity och jag tror många väntar på dagen då vi äntligen ska få besöka den staden. Jag kan säga att jag är en av dem!
 
Detta är ju bara mina tankar och kanske är jag helt ute och cyklar. Men jag själv gillar att läsa när folk "analyserar" och berättar olika teorier vad dem tror ska hända i spelet! Därför vill jag få inte lite mer av det i min blogg.