tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Hur jag bestämmer namn på häst

Jag är en sådan person som måste ha ett smeknamn till min häst. Ingen aning varför egentligen, det bara känns som det blir mer personligt och verklighetstroget! Så när jag köper en ny häst planerar jag ofta lite innan vad den ska ha för namn i spelet och vad den kommer ha för smeknamn.
 
Det är lite olika om jag väljer smeknamnet eller det fullständiga namnet först. Ibland kollar jag på sso namnen för att se om jag kommer på något bra smeknamn. En del gånger vet jag direkt ett smeknamn som skulle passa och då väljer jag ett sso namn som är likt smeknamnet.
 
Eftersom jag har gått med i en ny klubb så är det en nyklubbhäst som ska köpas, och denna gång är det den gråa mustangen. I detta fallet visste jag att jag ville ha ett sso namn med Gray som "första namnet" och därmed skulle det passa med ett smeknamn som också börjar på G. Eftersom jag inte alltid ha så bra fantasi brukar jag söka på internet "Hästnamn som börjar på g". Har man dåligt med idér så har man, haha! Sedan när jag väl hittat något som jag vill ha (vilket jag inte gjort än) så gör jag klart det fullständiga namnet.
 
Tanja & Ginny, tillsammans med några från klubbenKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback