tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Checklista för event

Att vara med i en aktiv klubb innebär ofta mycket event. Jag klagar inte, tvärt om! Jag älskar event och kommer på alla som jag hinner. En sak jag lärt mig genom att gå på så mycket event är att det krävs att vara förberedd. Både för sin egna skull och för andras. Så här kommer en liten checklista jag har satt ihop som jag brukar tänka på innan jag beger mig iväg på ett event!
 
1. Informationen - En ganska självklar punkt men riktigt viktig. Läs igenom all information som finns så att du vet det du behöver veta innan eventet sätter igång. Detta underlättar väldigt mycket för eventledaren då den slipper förklara allting om alla läst på informationen och man får mer tid åt själva eventet!
 
2. Krav - Om det finns krav, kolla igenom så du klarar av alla! Väldigt självklart detta med, men viktigt.
 
3. Häst - Om det inte finns något krav på en speciell häst så brukar jag ta en extra titt på vilken jag ska använda. T.ex om det är ett tävlingsevent så är det inte särskillt smart att ta en ponny, eller om vi ska levla kanske man inte ska ta en fullevlad häst.
 
4. Outfit - Såklart man ska se snygg ut när man går på event! Värt att ta en titt i garderoben innan man beger sig. Juste, snabb är bra att vara ibland också hehe...
 
Ja, det var väll det jag brukar gå igenom innan event. Har ni några rutiner ni gör innan event?
 
 Tanja & Sigge, med superhärliga Curious Guards!Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback