tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Vilse i Epona

Det var ett ganska bra tag sedan jag låste upp Epona och klev in i detta coola område, men jag märkte för nån vecka sedan att jag inte varit där alls mycket. Vi hade lite event med klubben då vi skulle ha någon form av stafett och en del av stafetten gick i Epona. När jag skulle springa min bit sprang jag helt vilse, även fast jag var på en stig. Jag kan verkligen inte vägarna där och anledningen, tja kan väll erkänna att jag inte varit där inne alls mycket. I början var jag där en hel del, men nu inte alls. Jag vet inte varför egentligen för det är en väldigt fin plats med mycket att upptäcka.
 
 

Sommarpartaj

Onsdag igen, ni vet alla vad det betyder: Uppdatering!
 
Tim Hooper is back - Tack sso för att jag och många andra får träffa Tim för första (eller andra) gången! Verkar vara riktigt roliga uppdrag som jag dessvärre inte spelat än, men det kommer! Han befinner sig på Fort Pintas strand.
 
Midsommarskattjakt - Midsommaruppdragen finns kvar även denna vecka och även en ny skattjakt! Felix i Silvergladebyn är det som har hand om detta spektakel.
 
Kläder och utrustning - Som vanligt i Gallerian.
 
Hästmarknaden - Denna veckan är hästmarknaden i Västkobbens fiskeby, titta förbi där vetja!
 
 
Min åsikt - Riktigt kul att Tim kommer tillbaka så jag äntligen får testa vad han har för intressanta uppdrag. Även kul att skattjakten är här, för det är alltid kul med lite extra uppdrag. Så ja, en väldigt bra uppdatering helt enkelt. 

Vad får vi se?

Frågan nästan alla ställer sig på onsdagen innan uppdateringen är klar. Får vi nya uppdrag? Kanske ett utökat stall? Eller vad som helst. Man vet aldrig vad som väntar! Jag är inte hemma just idag och kommer antagligen inte hinna spela sso överhuvudtaget, men jag hoppas ändå det blir något roligt som alla blir positvt överraskade av!