tanjaeaglevalley.blogg.se
Häng med på mitt liv på Jorvik!

Mer än redo för Harry Potter-veckan!

Denna vecka har vi temavecka i klubben igen, men jag klagar inte. Tvärtemot faktiskt. Jag är supertaggad! Det är Harry Potter tema och jag känner att detta kommer bli riktigt roligt.
 
Jag gillar Harry Potter. Väldigt mycket. Jag håller på att läsa igenom alla böcker jag har för fullt och därför passar det inte bättre än att Harry Potter veckan var just nu. Det började med att vi skulle sorteras in i våra elevhem i söndags. Jag kom i Gryffindor. Egentligen är jag Hufflepuff om man ska tro testet som finns på Pottermore men jag är inte besviken. Det känns bara kul att få vara med!
 
Första eventet satte igång igår men tyvärr kunde jag inte närvara. Jag har för mig det var ett Harry Potter-quiz. Senare under veckan kommer vi spela Quidditch och köra en hopptävling. Sedan kan det mycket väl bokas in fler saker.
 
Jag har införskaffat mig en gryffindor tröja också! Eller den är väll inte riktigt gjord för Harry Potter men enligt mig är den perfekt för det här! Så nu är jag redo och rejält taggad för Harry Potter-veckan!
 
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback